BREDA - De politie hield zaterdag 5 juni een 19-jarige Bredanaar aan omdat hij een ruit van een woning aan de Pijnboomstraat in Breda had vernield. Tijdens het onderzoek aan de Pijnboomstraat bleek dat er steekincident had plaatsgevonden.

De politie ontvangt zaterdag 5 juni rond 21:30 uur een melding dat er zojuist een voetganger zou zijn aangereden door een scooter op de Pijnboomstraat in Breda. Ter plaatse blijkt dat de scooter is weggereden. Wanneer het slachtoffer wordt nagekeken door ambulancepersoneel vertellen omstanders aan politiemensen dat de personen op de scooter, twee jongens, ook een ruit van een woning in de Pijnboomstaart hebben vernield. Als agenten bij de woning met de vernielde ruit staan, komt een 19-jarige Bredanaar naar hen toegelopen en verklaart de ruit te hebben vernield.

De Bredanaar wordt daarop aangehouden voor vernieling. Tijdens het onderzoek aan de Pijnboomstraat blijkt dat er eerder op de avond een conflict is geweest. Bij dit conflict zou iemand mogelijk zijn gestoken. Het slachtoffer van de steekpartij zou zelf naar het ziekenhuis zijn gegaan. Politiemensen gaan naar het ziekenhuis en spreken met het slachtoffer. Hij blijkt een steekwond te hebben waaraan hij is geholpen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de mogelijke dader is bij de politie bekend.