BREDA - Agenten hebben dankzij een anonieme tip een 20-jarige man uit Teteringen aan kunnen houden. Hij wordt er van verdacht drugs te dealen.

De man werd dinsdagmiddag 20 oktober aan de Roeselarestraat in de wijk Hoge Vucht op heterdaad betrapt bij een drugsdeal op de parkeerplaats van een winkelcentrum. Op basis van een anonieme tip werd deze drugsdeal door onopvallend agenten geobserveerd en werd de man werd met zijn auto aan de kant gezet en gecontroleerd. In het voertuig bleek een verborgen ruimte te zitten waar verschillende zakjes met cocaïne lagen. Hierop is de man aangehouden. Ook is de woning van de man kort daarna doorzocht, daarbij is niets aangetroffen. De man is vastgezet voor verder onderzoek en zijn auto is in beslag genomen.

Melden helpt!
De verdachte kon worden aangehouden mede dankzij een tip die was binnengekomen bij Meld Misdaad Anoniem. Melden helpt! Meldingen doen via MMA kan via hun website of via 0900-7000. Rechtstreeks iets melden kan bij de politie via 112 bij een verdachte situatie, is het minder dringend dan kan dat (niet anoniem) via 0900-8844 of vul het formulier onderaan dit bericht in.