RIJSBERGEN - Een 42-jarige man uit Zundert is dinsdag 21 december 2021 omstreeks 17.30 uur zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Antwerpseweg. Het slachtoffer kwam met zijn bestelauto in aanrijding met een vrachtwagen bestuurd door een 20-jarige man uit Barneveld. In het ziekenhuis is door een arts bloed afgenomen van het slachtoffer omdat hij vermoedelijk onder invloed was van alcohol.

De vrachtwagen met oplegger reed vanuit de richting van Rijsbergen over de parallelweg naar de kruising met de Stokbeemd en Beemdstraat. Hij wilde daar op de kruising draaien door achteruit de Stokbeemd in te rijden en dan weer dezelfde weg in te rijden. Vanaf Zundert kwam een witte bestelauto waarvan de bestuurder de vrachtauto die midden op de weg stond kennelijk niet tijdig zag en er aan de zijkant kennelijk zonder af te remmen er vol in reed.

De vrachtwagenchauffeur heeft samen met omstanders het slachtoffer die onder meer verwondingen had aan zijn benen, snel uit zijn auto gehaald omdat er brand ontstond. Hij werd met een ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd. De brandweer heeft de autobrand geblust.