BREDA - Een scooterrijder heeft maandagavond 18 maart 2024 een voetganger aangereden. Hij heeft het slachtoffer gewond achtergelaten. Wij zijn op zoek naar getuigen en uiteraard de scooterrijder.

Rond 19.10 uur rijdt de scooter met hoge snelheid over de Karnemelkstraat en rijdt in de Ginnekenstraat tegen een 35-jarige man aan. Het slachtoffer raakt gewond en is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De scooterrijder raakte ook ten val, maar is toch nog doorgereden.

Voorafgaand aan dit incident is er een achtervolging geweest tussen de politie en een scooterrijder. Politiemensen zagen een scooterrijder voor hun neus een wheelie maken. Daarop krijgt hij direct een stopteken. Desondanks rijdt de scooterrijder weg. De agenten raken hem uit het oog op de Nijverheidssingel en breken de achtervolging af. Even later komt de melding binnen van de aanrijding. We vermoeden dat het hierbij om dezelfde scooter gaat als bij de aanrijding. Het gaat om een zwarte scooter van het merk Gilera met een gele kentekenplaat.

Tips gezocht

We hebben camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld, maar zijn ook op zoek naar getuigen die iets gezien hebben. Of weten waar deze scooter zich bevind. De scooter zou schade moeten hebben passend bij het ongeval.

Heeft u meer informatie? Meld dit dan via 0900-8844 of anoniem via M. op 0800-7000. Ook kunt u onderstaand tipformulier invullen. Vermeld het dossiernummer 2024068980.