Breda - Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt aanstaande dinsdag 2 april uitgebreid aandacht aan de beschieting van twee mannen in Breda. De slachtoffers werden in december 2022 voor een sportschool aan de Druivenstraat meerdere keren onder vuur genomen. Beelden van deze schutter worden tijdens de uitzending getoond aan het publiek.

De twee mannen hadden die dinsdagmiddag 12 december 2022 gesport in het gebouw aan Druivenstraat. Toen zij vervolgens voor de sportschool in de auto stapten, werden zij plotseling meerdere keren beschoten. Een aantal kogels vlogen door het voertuig, maar ook een aantal door de ramen van de sportschool waar op dat moment bezoekers waren. Gelukkig raakte niemand gewond. De dader sloeg na de schietpartij direct op de vlucht en wist te ontkomen. Maar hij staat op beeld. En met het tonen van deze beelden hoopt de recherche met behulp van de kijker achter de identiteit van deze schutter te komen.

Uitzendingen

Opsporing Verzocht is dinsdagavond 2 april te zien om 20.30 uur op NPO2. Op woensdag is de herhaling van Opsporing Verzocht om 13.35 uur op NPO2. Eerdere berichtgeving over de zaak lees je hier.