BREDA - Op het terrein van een fastfoodrestaurant aan de Veldsteen vond in de nacht van zondag 23 mei op maandag 24 mei een flinke mishandeling plaats. Een medewerker, die na zijn dienst door meerdere mannen werd lastiggevallen, belde de politie. Hierop werd hij toegetakeld. De politie hield niet veel later twee 19-jarige mannen uit Vlissingen en een 20-jarige man uit Terneuzen aan.


Toen het slachtoffer rond 03.00 uur klaar was met werken, stond hij buiten op het terrein nog wat na te praten met collega’s. Op het parkeerterrein stonden meerdere mannen luidruchtig met elkaar te kletsen. Ook werd door hen lachgas gebruikt. Toen deze mannen de medewerkers zagen, begonnen zij in hun richting te schreeuwen. Een van de medewerkers belde hierop de politie. Hierop kwamen de mannen verhaal halen. Een van hen gaf de medewerker een vuistslag in het gezicht. Een tweede man vond het vervolgens nodig om de medewerker met een lachgasfles op zijn hoofd te slaan. De gewonde medewerker viel op de grond en bleef roerloos liggen. Hij werd later met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De mannen waren inmiddels in een auto vertrokken.

Aanhoudingen
De auto, met daarin de drie verdachten, werd niet veel later bij een tankstation langs de A58 in Etten-Leur aangetroffen. Zij werden direct aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek.