Breda - Een oplettende getuige heeft de politie zondagavond goed geholpen door snel te melden toen hij een inbraak zag gebeuren. Daardoor konden drie verdachten snel worden aangehouden.

Op zondag 28 juni 2020 om 19.30 uur belde een getuige naar het Operationeel Centrum. De getuige meldde dat hij het idee had dat er ingebroken werd aan de achterzijde van een woning aan de Muizenberglaan. Hij zag dat er twee mannen en een vrouw via de opengebroken poort en opengebroken achterdeur de woning binnen gingen. Meerdere eenheden stovend ie kant op. Daar troffen de agenten een opengebroken woning aan. De verdachten waren al gevlogen. Maar gelukkig waren er camerabeelden van de verdachten.

Aanhoudingen

Toen de agenten op de plaats van het delict met hun onderzoek bezig waren kwam een man voorbij lopen. Een van de agenten herkende de man van de camerabeelden van de inbraak. Hij werd direct aangehouden. Even later kwam een man op een fiets en een vrouw op een snorfiets langs rijden. Dat bleken de twee andere verdachten te zijn. Ook die werden herkend van camerabeelden en werden aangehouden. Het gaat om drie bewoners van Breda, een 35-jarige man, een 31-jarige man en een 35-jarige vrouw. De aangever gaf aan dat er een conflict was met een van de verdachten wat mogelijk de aanleiding is.

Bel ons!

Ziet u een inbraak gebueren bel direct 112 zodat we de verdcahten snel kunnne oppakken.