BREDA - De politie hield samen met de Explosieven Opruimingsdienst dinsdagnacht 20 oktober een onderzoek naar een handgranaat en verschillende patronen aan de Baliëndijk in Breda. Heeft u mogelijk iets (verdachts) gezien of heeft u informatie die het onderzoeksteam kan helpen, bel dan 0900 8844.

De politie ontving dinsdag 20 oktober rond 01:15 uur een melding dat er mogelijk een handgranaat en meerdere patronen waren gevonden aan de Baliëndijk in Breda. Agenten treffen inderdaad ter plaatse een granaat en verschillende patronen aan. Hierop wordt direct de Explosieven Opruimingsdienst gebeld en de omgeving afgezet. Na onderzoek door zowel de politie als Explosieven Opruimingsdienst is de handgranaat onschadelijk gemaakt. Tijdens dit onderzoek konden buurtbewoners in hun eigen woning blijven.
Getuigen gezocht

Het onderzoeksteam bekijkt de komende dagen onder andere camerabeelden en houdt een buurtonderzoek. Tevens spreekt het team graag met mogelijke getuigen die meer informatie hebben. Heeft u gisterenavond of vannacht een verdachte situatie gezien in de omgeving van de Baliëndijk, dan komt de politie graag met u in contact. U kunt contact opnemen via 0900 8844 of via het meldformulier. Ook kunt u anoniem melden via 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem).

2020276414