BREDA - De politie is een onderzoek gestart naar een beroving die plaatsvond in het park nabij Tussen de Dijken in Breda. Agenten kregen zaterdag 3 april rond 17:30 uur melding van deze beroving. Was u getuige of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844.


Het slachtoffer verklaarde dat ze over het fietspad Tussen de Dijken liep en ter hoogte van de kinderboerderij het park in liep. Daar werd ze plotseling door drie mannen belaagd. Een van de drie mannen hield een vuurwapen gelijkend voorwerp vast. De daders maakten een geldbedrag buit en gingen er vandoor richting het park.

Signalement

Een van de daders was licht getint, had donker gekleurd krullen halflang haar, een gezet postuur en droeg een blauwe spijkerbroek met daarop grijs vest. De andere twee daders droegen een volledig zwart trainingspak. De drie waren ongeveer tussen de 25 en 30 jaar oud en 1.70 meter lang.
Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar de daders van deze beroving en wil graag in contact komen met getuigen. Heeft u informatie of heeft u misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000.