BREDA - De politie hield dinsdagavond 6 december op de Stationslaan een 42-jarige man uit Breda aan. Hij zou tijdens een woordenwisseling met een taxichauffeur een vuistslag hebben uitgedeeld. Op het politiebureau ging de man zo erg in verzet, dat een agente gewond raakte.


Na zijn treinrit belt de man dinsdagavond een taxicentrale. De taxi rijdt rond 18.00 uur voor op de Stationslaan. De man blijkt onvoldoende geld te hebben om de rit te betalen, waarop er een woordenwisseling met de chauffeur ontstaat. De taxichauffeur krijgt hierbij een vuistslag in zijn gezicht. Tijdens een worsteling valt het tweetal op de grond. De chauffeur roept om hulp van een omstander die vervolgens de politie belt.

Verzet

Agenten nemen de 42-jarige verdachte direct mee naar het politiebureau. Tegen hen reageert hij agressief. Op het bureau probeert de man zelfs agenten te schoppen. Een van de agenten raakt door het verzet van de verdachte gewond aan haar pols en moet naar de dokter. De verdachte zit nog altijd vast voor de mishandelingen.