BREDA- Het slachtoffer van het steekincident in het Valkenberg, een 35-jarige man uit Zevenbergen, heeft gisteravond het ziekenhuis na behandeling weer verlaten. De politie arresteerde een 29-jarige Bredanaar als verdachte. Slachtoffer en verdachte zijn vermoedelijk bekenden van elkaar.


De politie kreeg dinsdag 21 juli 2020 omstreeks 19.40 uur een melding van een steekincident in het stadspark Valkenberg, nabij de uitgang aan het Kasteelplein. Het slachtoffer werd met een steekverwonding met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zoekactie
De politie startte direct een grote zoekactie. De agenten kregen daarbij hulp van getuigen die signalementen en looprichting van de dader doorgaven. Door Cameratoezicht werd gemeld dat een man die volledig aan het signalement voldeed op de Hoge Brug liep in de richting van de Adriaan van Bergenstraat. De dienders kregen door alle informatie zicht op de verdachte, een 29-jarige Bredanaar, die in het Centrum woont. Hij werd om 20.30 uur in zijn woning aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. De recherche doet nader onderzoek naar de toedracht van het incident.