BREDA - De politie hield vrijdagochtend 7 mei een 35-jarige vrouw, zonder vaste woon of verblijfplaats, aan nadat zij opzettelijk tegen meerdere voertuigen in de Schippersdonk in Breda is gereden. De vrouw is na een korte achtervolging aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. Onderzoek wees uit dat ze zonder rijbewijs en onder invloed van drugs achter het stuur zat.


Meerdere personen bellen vrijdagochtend 7 mei rond 05:40 uur de politie omdat een vrouw opzettelijk tegen auto’s, scooters en kliko’s rijdt in de Schippersdonk in Breda. Politiemensen die onderweg zijn naar de Schippersdonk zien op de Emerparklaan een voertuig rijden dat zwaar beschadigd is. De agenten zetten het zwaailicht en de sirene van de politieauto aan en geven een stopteken. De bestuurster geeft hier geen gehoor aan en rijdt er met hoge snelheid door. Het voertuig slingert over de weg en rijdt meerdere keren door rood. Op de Ettensebaan komt de auto tot stilstand en houden agenten de bestuurster aan.

De 35-jarige vrouw, zonder vaste woon of verblijfplaats, wordt overgebracht naar het cellencomplex. Uit onderzoek blijkt dat ze zonder rijbewijs en onder invloed van drugs achter het stuur zat. De vrouw zit vast en wordt door de politie gehoord.