RAAMDONKSVEER - Een 31-jarige Bredanaar is maandag 2 augustus 2021 omstreeks 10.55 uur op de Wilhelminalaan aangehouden op de verdenking van het stalken van zijn ex-vriendin. Ook zou hij onder invloed van drugs zijn auto bestuurd hebben. Een arts heeft daarom bloed afgenomen dat onderzocht wordt

De politie kreeg maandagmorgen een melding dat in Raamsdonksveer een automobiliste al geruime tijd door haar ex-vriend achterna gereden werd en dat hij geprobeerd had haar klem te rijden. Ook haalde hij haar in en remde dan voor haar weer abrupt af. Ze hield tijdens de rit telefonisch contact met de politie waarna de verdachte op de Wilhelminalaan werd getraceerd en aangehouden. Ze heeft aangifte gedaan. Haar ex vriend zou haar eerder ook al via de telefoon en sociale media talloze dreigende berichten hebben gestuurd. Ook verdenkt ze hem van een vernieling aan haar auto.

De verdachte gaf toe dat hij zijn ex-vriendin achterna reed. Van gevaarlijke manoeuvres was volgens hem echter geen sprake. Hij wilde zijn kind zien. Hij gaf ook toe dat hij in de voorafgaande nacht cocaïne had gebruikt en had geblowd. De politie maakt proces-verbaal op.