ETTEN-LEUR - Afgelopen dinsdag heeft de politie in een woning dertien kilo amfetamine gevonden opgeslagen in een vriezer. De bewoonster en een medeverdachte zijn aangehouden.

Er was bij de politie een tip binnengekomen dat er in een woning aan de Norbartstraat mogelijk een hennepkwekerij zat. Op dinsdag 25 mei 2021 werd een onderzoek in de woning ingesteld. De bewoner en haar 22-jarige vriend uit Etten-Leur waren in de woning. Er werden welgeteld twee hennepplanten in de woning aangetroffen. Maar in de schuur bleek heel wat anders te staan. Daar vonden de speurders verschillende bakjes met wit poeder. In die schuur stond ook een vriezer waar ook meerdere bakjes met een witte substantie in stonden. Bij een test van de substantie bleek het om amfetamine te gaan.

Aanhouding
De vrouw en haar vriend werden aangehouden. De bakjes werden in beslag genomen. Aan het bureau bleek het om dertien kilo amfetaminen te gaan. Het stel is in verzekering gesteld. Donderdagavond zijn ze weer in vrijheid gesteld en zullen zich op een klater moment voor de rechter moeten verantwoorden.

Melden loont
Weet u iets af van een misdrijf zoals hierboven omschreven of heeft u een vermoeden. Help ons om uw woonomgeving veiliger te maken door dit te melden. Dit kan op verschillende manieren en zelfs anoniem zodat uw naam komt niet in het verslag komt.

- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en meteen vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)