BREDA - Tijdens een politie actie zijn maandagavond in een woning aan de Bontwerkerstraat diverse drugs aangetroffen. Het gaat om hennep, hasj en hard drugs. Twee mannen (24 en 50 jaar) en een 65-jarige vrouw, die zich in de woning bevonden, zijn aangehouden ter zake de opiumwetgeving.

De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.De politie kreeg maandagavond tijdens het afhandelen van een melding omstreeks 20.00 uur zicht op een mogelijk dealadres aan de Bontwerkerstraat in Breda. Via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) was eerder over dit pand ook al een tip binnen gekomen. Volgens de anonieme melder is het een komen en gaan van bezoekers die vaak maar enkele minuten binnen blijven en dan soms hun drugs in de nabije speeltuin gebruiken.

hennep en speed
De 65-jarige bewoonster deed open en overhandigde na een bevel tot uitlevering van de drugs de agenten een pot met henneptoppen en een broodtrommeltje met speed. Hierop gingen de agenten de woning binnen. Zij zagen honderden ponypacks liggen en diverse potjes staan met daarin een witte substantie. In overleg met de officier van justitie is er daarna onder leiding van de rechter-commissaris een zoeking gehouden. Hierbij zijn diverse drugs, gegevensdragers en contant geld in beslag genomen.