RIJEN - De politie zoekt getuigen van een beroving die woensdag 16 december rond 23:20 uur plaatsvond aan de Spoorlaan Zuid in Rijen. Het slachtoffer had daar met de verkoopster van een mobiele telefoon afgesproken. Op het moment van de koop, wordt het slachtoffer plots door meerdere personen belaagd en gaan ze er met zijn geld vandoor. De politie zoekt getuigen. Heeft u iets gezien of informatie die het onderzoeksteam kan helpen? Bel 0900 8844.

Het slachtoffer spreekt met de verkoopster van de mobiele telefoon af op de Spoorlaan Zuid in Rijen. Daar ontmoet hij rond 23:10 uur de verkoopster en een onbekende man. Op het moment dat het slachtoffer zijn geld wil overhandigen, wordt hij plots door meerdere personen belaagd en gaan ze er met zijn geld vandoor. Politiemensen hielden vandaag, donderdag 17 december, een buurtonderzoek en komen graag in contact met mogelijke getuigen.

De verkoopster van de telefoon zou volgens het slachtoffer vermoedelijk begin twintig zijn, had lang stijl blond haar, droeg een donkergroene jas met bondkraag en een donkere joggingsbroek met daaronder donkere schoenen.

Getuigen gezocht
Was u woensdagavond 16 december getuige van deze beroving? Heeft u iets verdachts gezien of heeft u mogelijk andere informatie die het onderzoeksteam kan helpen? Of woont u in de omgeving van de Spoorlaan Zuid in Rijen en beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de politie via 0900 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.