CHAAM - De politie zoekt getuigen van een woninginbraak die zaterdagavond 5 december rond 21:00 uur plaatsvond aan de Wolfsdonk in Chaam. De bewoonster, die in de woning aanwezig was, betrapte de inbrekers. Ze zeiden dat ze van de politie waren, maar dit geloofde het slachtoffer niet en joeg ze weg. Heeft u vrijdagavond iets verdachts gezien in de omgeving van de Wolfsdonk of beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de politie via 0900 8844.


De bewoonster van een huis aan de Wolfsdonk in Chaam is thuis als zij rond 21:00 uur wat vreemds opmerkt in haar woning. Ze ziet dat spullen niet op de plek liggen waar deze normaal horen te liggen. Dan ziet ze plots meerdere mannen in haar woning staan. Ze schrikt en roept dat ze weg moeten gaan. De inbrekers zeggen dat ze van de politie zijn en dat mevrouw rustig kan blijven. Het slachtoffer vertrouwt het niet en roept nogmaals dat ze weg moeten gaan. De mannen verlaten hierop rennend de woning en maken persoonlijke eigendommen van het slachtoffer buit.

Getuigen gezocht
Heeft u zaterdagavond 5 december iets verdachts gezien rondom de Wolfsdonk in Chaam? Of woont u in de omgeving en beschikt u over camerabeelden? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt contact opnemen met de politie via 0900 8844. U kunt ook anoniem bellen via Meld Misdaad Anoniem. Daarvoor belt u met 0800 7000.