ETTEN-LEUR - De politie zoekt getuigen van een woningoverval die maandag 16 november aan het begin van de avond plaatsvond. Rond 18:00 uur drongen twee daders een woning aan de Klaroenring in Etten-Leur binnen en bedreigden het slachtoffer met een vuurwapengelijkend voorwerp. Was u getuige, beschikt u over camerabeelden of heeft u andere informatie die het rechercheteam kan helpen? Bel dan 0900 8844.

De politie ontvangt maandag 16 november een melding dat er aan Klaroenring in Etten-Leur een woning is overvallen. Twee mannelijke daders staan rond 18:00 uur voor de woning van het slachtoffer. Wanneer ze de voordeur opent, stormt het duo naar binnen. Ze bedreigen haar met een vuurwapengelijkend voorwerp en eisen onder andere geld. Met wat cash van de vrouw verlaat het tweetal de woning en vluchten ze in een tot nu toe onbekende richting.

Signalement
Het gaat om twee jongens tussen de leeftijd 16 – 20 jaar. Volgens het slachtoffer was het tweetal waarschijnlijk blank en hadden ze vermoedelijk donkerblond haar. Een van de daders was wat kleiner dan de ander, mogelijk waren ze rond de 1.65 en 1.70 meter lang.

Getuigen
De recherche startte gisteren direct haar onderzoek. Zo is er onder andere een buurtonderzoek gehouden, zijn camerabeelden bekeken en is er in en rondom de woning technisch onderzoek uitgevoerd. Het onderzoek loopt en de recherche komt graag in contact met mogelijke getuigen. Heeft u iets gezien of woont u in de omgeving van de Klaroenring en beschikt u over camerabeelden? Of heeft u wellicht andere informatie die de recherche kan helpen? Dan komt de politie graag met u in contact. Bellen kan via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

2020302600