BREDA - Twee overvallers hebben dinsdagavond een caissière en klanten van een supermarkt aan de Jorisstraat bedreigd met een vuurwapen. Enkele klanten die in de buurt van de kassa stonden, moesten op de grond gaan liggen. De daders eisten geld maar zijn zonder buit vertrokken op een scooter die voor de winkel stond. De rechercheurs onderzoeken de beschikbare camerabeelden en de mogelijkheid dat het om meer dan twee overvallers gaat.


De politie kreeg dinsdag 12 september 2023 omstreeks 20.00 uur de melding van de overval. De daders waren op een scooter gevlucht richting Barbaralaan / Bavelselaan. Het zou gaan om vrij jonge overvallers, één droeg een grijs trainingspak, de ander een zwart. Ze droegen beiden een zwarte helm. Tijdens de zoekactie zijn enkele controles uitgevoerd van mogelijke verdachten. Dit heeft echter geen resultaat opgeleverd. Diverse klanten en personeelsleden zijn als getuige gehoord.

Oproep
Bent u nog niet door de politie benaderd en heeft u relevante informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vermeld het dossiernummer
2023233958. U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.