BREDA - De politie is een onderzoek gestart naar de geweldplegingen in de wijk Hoge Vucht in Breda tijdens de jaarwisseling. Maar liefst 18 auto's gingen in vlammen op en ook de hulpdiensten werden bestookt met zwaar vuurwerk. Weet u meer? Geef het dan aan ons door.


Tijdens de jaarwisseling was het met name onrustig in de wijk Geeren-Noord. Veel auto's werden opzettelijk in brand gestoken en er werden vernielingen gepleegd. Bij het arriveren van de hulpdiensten, keerde het geweld zich tegen hen. De politie accepteert dit niet en start een onderzoek naar de daders. Hierbij is het van belang dat zij zoveel mogelijk informatie ontvangt die van belang kan zijn voor dit onderzoek.

De politie heeft het vermoeden dat er wijkbewoners zijn die meer informatie hebben. Mocht u iets kunnen bijdragen aan het onderzoek, geef uw informatie dan door.

Dit kan via 0900-8844 of via het online tipformulier. Uiteraard kan dit ook volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Waar u ook voor kiest, het is echt van belang dat de politie deze informatie ontvangt, zodat we er met elkaar iets aan kunnen doen.