BREDA - Op de parkeerplaats Hazeldonk bij Breda vond zaterdag 21 oktober een dodelijke steekpartij plaats. Was jij daar en heb je meer informatie? Neem dan contact op met de politie.


Een collega-trucker ontdekte rond 19.20 uur op parkeerplaats Hazeldonk dat er een man wankelend rondliep. Die stortte neer, en bleek te zijn gestoken. Hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer doen. Het is een chauffeur uit Oost-Europa.

Die bewuste parkeerplaats Hazeldonk kennen heel veel mensen. Als je vanuit Nederland via de A16 naar België rijdt. Het slachtoffer lag op het parkeerterrein Hazeldonk-Oost, daar kom je langs als je vanuit België Nederland inrijdt. Mede door de herfstvakantie-periode was het daar heel druk. Mocht u mensen kennen die daar misschien zijn gestopt, en die deze oproep missen: sein ze in.

De politie is dringend op zoek naar mensen die zaterdag, 21 oktober dus, tussen grofweg 18.00 en 19.20 uur op de parkeerplaats Hazeldonk Oost Of Hazeldonk West waren en heeft de volgende vragen:

  • zag u iets van een ruzie of worsteling?
  • zag u iemand die met het steken te maken kan hebben?
  • reed u daar met een dashcam of heeft u andere beelden?

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Info kunt u doorgegeven worden via de opsporingstiplijn: 0800 - 6070 of anoniem via 0800 - 7000. Tippen en beelden uploaden kan 24/7 online op politie.nl.