BREDA - Een schietpartij in de Boschstraat in Breda. Dat is wat er hier gebeurt. De man die net uit de bestelauto stapte, vuurt meerdere kogels af op een shishalounge in de straat.


Deze beelden zijn gemaakt door een camera in de Boschstraat in Breda. Het is woensdag 27 april, ongeveer tien over half vier ’s nachts. Een auto parkeert aan de andere kant van de straat. De bijrijder stapt uit. En steekt even later de straat over. Hij rommelt wat en dan ineens: hij schiet. Meerdere kogels belanden in de shishalounge. De man rent weer terug naar de auto en rijdt vervolgens samen met de chauffeur weg.

Het onderzoeksteam wil natuurlijk weten wie er achter deze beschieting zit. En wat de reden zou kunnen zijn. Waarom moest er nou precies op deze lounge worden geschoten? Maar we willen ook meer weten over de auto. En dan vooral over de bedrukking. Alle informatie daarover is welkom.

Ook willen we graag getuigen spreken. Mensen die iets gezien hebben die woensdagnacht. Dus heeft u ons nog niet gesproken, maar wel iets gezien? Neem dan contact op!