PRINSENBEEK - Op 11 maart 2021 wordt in Prinsenbeek een 71-jarige vrouw beroofd van haar tas. Dat gebeurt op klaarlichte dag, rond 11.30 uur, in de Paantjensstraat.


De vrouw loopt nietsvermoedend door de straat. Met niet ver achter haar aan, de dader. Even verder, en net buiten beeld, wordt de vrouw beroofd. Dat blijkt even later, als de dader weer langs rent. Nu met de tas van de vrouw in zijn handen. Kort daarvoor had de vrouw bij een bank aan de Markt gepind. Het zou zo maar kunnen dat de dader dat gezien heeft en haar misschien toen al in de gaten hield. Dat kan iemand opgevallen zijn. Als dat zo is, dan horen we dat natuurlijk graag.

We hebben camerabeelden. Daarop zien we eerst slachtoffer langslopen, dan dader er achteraan. Buiten beeld berooft hij haar van de tas. Dan komt hij weer terug rennen, met de tas van de vrouw in zijn handen. Het is een blanke man van een jaar of 30, 40. Hij droeg een donkerbruin leren jack, een spijkerbroek, zwarte Nike schoenen met witte zool, en een zwart mutsje. Hij staat goed op de beelden, dus hij zou haast wel te herkennen moeten zijn! Wie is deze dader?