BREDA - Het 20-jarige slachtoffer is met vrienden op stap in het uitgaanscentrum van Breda. In een cafe op de Vismarktstraat neemt hij een slok uit een fles die niet van hem is. Direct komen enkele mannen op hem af. Hij wordt met gebalde vuist in het gezicht geslagen, ze worden vervolgens uit de zaak gezet. Buiten wordt de mishandeling voortgezet


Er wordt buiten flink wat geduwd en getrokken. Er vallen klappen. De hoofdverdachte komt vanuit het café aangelopen. Hij benadert het slachtoffer vanachteren. Hoe laf kun je zijn zou je bijna zeggen. Het slachtoffer ziet de klap niet eens aan komen. Twee klappen en het slachtoffer gaat neer. Valt bewusteloos met zijn hoofd op de straatstenen, tegen de stoeprand. Krijgt dan nog een trap na van iemand, die de politie al gesproken heeft trouwens. De hoofdverdachte kijkt nog even naar het resultaat van zijn klappen. En gaat er dan snel vandoor.

Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij had een hersenschudding, zijn kaak zat onder het bloed, zijn kin en lip werden gehecht. De onderkant van zijn oog moest gelijmd worden. Enkele tanden waren afgebroken.

Vanzelfsprekend zoeken wij degene die dat veroorzaakt heeft! Hij dacht er misschien mee weg te komen door er snel vandoor te gaan. Maar met uw hulp, kunnen we daar vandaag verandering in brengen. Zorg dus dat hij er NIET mee weg komt.

1) Wie herkent de man die hier twee harde klappen uitdeelt waardoor het slachtoffer bewusteloos raakt!

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/december/08-zware-mishandeling---vismarktstraat---breda.html