RIJSBERGEN - Een 29-jarige man uit Breda is afgelopen nacht in een ziekenhuis overleden. Hij raakte zwaargewond bij een verkeersongeval op de Bredaseweg zaterdagmiddag 16 maart jl. Hij kwam met zijn motorfiets in aanrijding met een auto bestuurd door een 33-jarige man uit Rijsbergen. Ook de automobilist raakte zwaargewond. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval.

De 29-jarige motorrijder reed over de Bredaseweg in de richting van Breda. De 23-jarige automobilist reed kennelijk vanaf de parallelweg de hoofdrijbaan op. De motorrijder botste vervolgens in de linkerflank van de personenauto. Beide betrokkenen raakten zwaargewond.


Hulpverlening
Twee traumaheli’s en twee ambulances kwamen ter plaatse. De motorrijder werd op straat nog gereanimeerd. Hij werd onder begeleiding van de trauma arts met een ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht, alwaar hij vannacht is overleden. De automobilist werd met een ambulance met daarin eveneens een trauma arts naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd.