ETTEN-LEUR - Een 17-jarige jongen uit Etten-Leur werd vrijdagavond 12 januari rond middernacht in de Lage Neerstraat bedreigd door twee jongens op een scooter. Zij dreigden met een mes en riepen dat hij zijn zakken moest legen. Zonder buit gingen de twee daders er vandoor. Het slachtoffer raakte niet gewond.


Het slachtoffer fietste rond 23.45 uur door de eerdergenoemde straat. Voor hem reed een blauwkleurige scooter met daarop twee jongens. Opvallend was dat de blauwe kentekenplaat omhoog geklapt was, waardoor het niet leesbaar was. Het voertuig reed opvallend langzaam, dus de jongen haalde hen in. Plots versnelde het voertuig en werd de fietser klemgereden. De twee jongens, die een bivakmuts droegen, dreigden met een mes en riepen dat hij zijn zakken moest legen. Omdat het slachtoffer geen waardevolle spullen bij zich had, reden ze gepikeerd en zonder buit weg. Een van de daders was wat langer, zou blauwe ogen hebben en blond haar. De ander was een stuk kleiner en had een gezet postuur.

Weet u meer?

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.