BREDA - In de Haagse Beemden en omgeving zijn de afgelopen periode meerdere meldingen binnengekomen van auto-inbraken. De dieven lijken zich vooral te richten op niet afgesloten auto’s. Wees hier dus alert op!


De autodieven lopen door de straten en voelen aan de deuren of de auto op slot is. Als dat niet het geval is, openen zij het voertuig en nemen een meestal kleine buit mee.

Wat kunt u doen?
Wees de aankomende periode extra alert op het goed afsluiten van uw auto. En bent u helaas toch slachtoffer geworden van een auto-inbraak, meld dit dan altijd via 0900-8844 of bij uw wijkagent. Dankzij uw hulp en informatie komt men verder in het onderzoek en kan mn de autodieven hopelijk snel oppakken.

Heeft u camera’s hangen? Kijk de beelden dan eens extra goed na. Ziet u een verdachte situatie of verdacht persoon die vermoedelijk een inbraak pleegt? Meld dit dan ook!

Bent u getuige van een inbraak? Aarzel dan niet en bel direct 112. Onthoud hoe de daders eruit zien of in welke richting zij vluchten, zodat de politie meteen in actie kan komen.