BREDA - Op dinsdag 31 augustus 2021 om 21.20 uur verliet de aangever een café en liep het Liniepark in. Hij merkte dat hij gevolgd werd door vier jongens. Hij realiseerde zich dat het dezelfde vier jongens waren die hem eerder die avond hadden zien pinnen bij het station.

Geld, geld!
De aangever voelde zich ongemakkelijk, hij hoorde dat de vier achter hem in een voor hem onbekende taal met elkaar spraken. Plotseling werd hij ingehaald door drie jongens. Ze eisten geld en bedreigden hem met een mes. Hij werd geduwd en geschopt. Hij probeerde zich nog te verzetten maar werd in een greep gepakt zodat hij niets meer kon doen. Het gepinde geld werd uit zijn zak gehaald en de jongens verdwenen. Het was toen 21.40 uur. De aangever was verder niet gewond.

Signalementen
Verdachte 1: man van ongeveer 19 jaar, 1.80 m lang, gezet postuur, zwarte baard, zwarte kleding
Verdachte 2: man van ongeveer 19 jaar, 1.70 m lang, normaal postuur, witte broek, zwarte bovenkleding
Verdachte 3: man van ongeveer 19 jaar,
Verdachte 4: man van ongeveer 19 jaar, wipneus, ingevallen kin

De aangever denkt dat de vier jongens van buitenlandse afkomst zijn.

Getuigen
We zoeken mensen die ons kunnen helpen bij het identificeren van de vier verdachten. Mensen hebben het viertal mogelijk zien lopen nadat de aangever gepind heeft om 20.40 uur bij het station aan de zijde van de Speelhuislaan. Mogelijk zijn er ook camerabeelden van het viertal. De aangever liep na het pinnen over de Oude Terheijdenseweg richting het Pastoor Pottersplein. Hier is de aangever een café binnen gegaan. Toen hij daar rond 21.20 uur uit kwam liep hij over de kruising Crogtdijk met de Terheijdenseweg. Via de Minckelersstraat liep hij de Liniepark in waar hij beroofd werd.

Heeft u tips, informatie of camerabeelden, meld dit dan:
- via de banners bij dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M