SINT WILLEBRORD - Een 41-jarige man uit Rucphen is bij een steekincident op de Kanariestraat in Sint Willebrord overleden. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident en is op zoek naar de dader.


De politiemeldkamer kreeg rond 19.50 uur een melding van het incident. Het slachtoffer lag op straat. Politie en ambulancedienst spoedden zich ter plaatse. De ambulancedienst ontfermde zich over het slachtoffer. De politie zette de omgeving af en verhoorde enkele getuigen. Rond 21.00 uur werd het slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De man overleed in de loop van de avond.

Politieonderzoek

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. Naast het horen van getuigen, hebben agenten gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn. Verder wordt door forensische onderzoekers een sporenonderzoek ingesteld.

Heeft u iets gezien?

Bent u getuige geweest van het steekincident of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met de politie via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-12207006. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). U kunt ook onderstaand tipformulier invullen.