BREDA - Een 22-jarige motorrijder uit Rotterdam raakte maandagochtend 19 februari zwaargewond bij een aanrijding op de snelweg A16 bij knooppunt Galder. Een vrachtwagen, bestelbus en de motor kwamen door een nog onbekende oorzaak met elkaar in aanraking. De politie zoekt getuigen die iets van het ongeval hebben gezien.


Het heftige ongeval gebeurde rond 06.45 uur op de snelweg A16 richting België. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen naar de locatie. Het zwaargewonde slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurders van de vrachtwagen en de bestelbus bleven geschrokken, maar ongedeerd achter.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De snelweg is tijdens dit onderzoek afgesloten voor het verkeer. Een aantal getuigen hebben een verklaring afgelegd, maar mochten er nog meer getuigen zijn die de politie niet heeft gesproken, dan worden zij verzocht contact op te nemen met politie via het telefoonnummer 0900-8844. Ook kan het zijn dat er nog meer automobilisten betrokken zijn geraakt bij de aanrijding. Zij worden ook verzocht om contact op te nemen met de politie.