WERNHOUT - Uit onderzoek naar aanleiding van de gevonden baby in Wernhout, 12 mei jl., is gebleken dat de baby door een geweldsmisdrijf om het leven is gekomen.


Na uitgebreid onderzoek op het lichaampje is vastgesteld dat de baby door geweld om het leven is gekomen. Het meisje werd gevonden in een vuilniszak, deze heeft echter nog geen doorbraak in het onderzoek opgeleverd. Het onderzoek, dat gedraaid wordt door het Team Grootschalige Opsporing, is dus nog in volle gang. Omdat nog niet duidelijk is wie de moeder en vader van de pasgeborene zijn, maakt de politie zich ook zorgen om haar ouders en biedt hen graag de hulp die zij mogelijk nodig hebben.

Tips en informatie gevraagd
Er zijn inmiddels ruim 25 tips binnengekomen, een deel hiervan wordt nog onderzocht. Helaas hebben deze tips nog niet geleid tot het achterhalen van de identiteit van het meisje en haar ouders. De politie is dus nog steeds hard op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben, in de dagen voordat het meisje op 12 mei 2021 werd gevonden op park Wernhoutsburg. Heeft u in de dagen voor haar vondst iemand gezien die zich wellicht anders gedroeg? Weet u wie haar ouders kunnen zijn? Meld dit dan bij ons! Dit kan anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via het nummer van de politie 0900-8844. Ook onderstaand tipformulier is hiervoor te gebruiken.