BREDA - Op een cafetaria aan de Haagweg is dinsdagavond 2 februari 2021 rond 18.10 uur een overval gepleegd door twee daders. De vermoedelijke jonge jongens zijn er met een buit vandoor gegaan. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 18.20 uur ontving de meldkamer een melding van een vermoedelijke overval. Volgens de melder waren er twee jongens de cafetaria binnen gekomen. De jongens hebben een buit meegenomen, onder dreiging van een wapen.

Signalement
De twee jongens waren vermoedelijk rond de 14 à 15 jaar oud en rond de 1.60/1.65m lang. De jongens hadden een smal postuur en droegen donkere kleding met een capuchon. Een van de jongens had een bontkraag aan zijn jas en droeg een jeans en witte sneakers. De ander droeg een blauwe joggingbroek en sneakers en had handschoenen aan zonder vingertoppen.

Getuigen
Bent u getuige geweest of hebt u informatie, laat het ons dan weten. Of als u iets is opgevallen in de omgeving van de Haagweg dat met deze overval te maken kan hebben. Vermoedelijk hebben de daders zich voorafgaand aan de overval in de directe omgeving opgehouden. U kunt ons bereiken op 0900 8844 of gebruik maken van het meldformulier onder aan deze pagina. Vermeld hierbij het zaaknummer: 2021029559