BREDA - Een 17-jarige pizzabezorger is dinsdagavond op de Pietersberg door een nog onbekende dader met een mes bedreigd en van zijn wisselgeld beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 17-jarige jongen reed dinsdag 11 januari 2022 omstreeks 20.30 uur op zijn scooter naar de Pietersberg om een pizza te bezorgen. Hij stapte daar van zijn scooter af. Op dat moment kwam een man op hem af die geld eiste en hem daarbij bedreigde met een mes. De bezorger heeft daarop het wisselgeld wat hij bij zich had aan de straatrover afgegeven. Hierna is het slachtoffer snel naar zijn scooter gerend en weggereden. Vervolgens heeft de jongen alarm geslagen.

Signalement
Het zou gaan om een vermoedelijk licht getinte man met een fors postuur. Hij is circa 35 jaar oud en circa 1.70 meter lang. Hij droeg zwarte kleding, hij had een zwarte capuchon op en een zwarte sjaal voor zijn gezicht.

Oproep
De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en bekijkt of er camerabeelden in de omgeving zijn. Getuigen die de dader dinsdagavond in de omgeving van de Pietersberg gezien hebben of over andere informatie beschikken, worden verzocht om contact op te nemen met de politie van het team Weerijs via 0900-8844, vermeld dan het zaaknummer 2022010229. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl