DORST - De politie zoekt getuigen van een poging tot beroving op zondagavond 13 december in de omgeving van de Boslaan en de Suraeweg. Het slachtoffer werd door meerdere personen aangevallen, nadat hij na een online verkoopafspraak een telefoon kwam ophalen.


Het slachtoffer had enkele dagen daarvoor online contact met een verkoper van een telefoon. Hierbij werd de afspraak gemaakt dat hij de telefoon zondagavond op kon komen halen. Dit deed hij rond 22.45 uur. Toen de man richting de Boslaan liep, werd hij ter hoogte van de Suraeweg uit het niets door vier of vijf mannen naar de grond gewerkt en mishandeld. Hiernaast werd hij met een hard voorwerp op zijn achterhoofd geslagen. Toen zijn vriendin uit de auto sprong en hem te hulp schoot, gingen de daders er snel vandoor in de richting van de Suraeweg. Zij maakten niets buit. Het slachtoffer moest met zijn verwondingen naar de huisartsenpost, maar mocht diezelfde avond weer naar huis. Hij deed aangifte.

Heeft u informatie?
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. De daders droegen allen donkere kleding, donkere mutsen en donkerkleurige mondkapjes. Heeftt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2020328251.