BREDA - Politiemensen hebben donderdagavond 15 april 2021 omstreeks 21.30 uur in de Karnemelkstraat een 18-jarige man uit Breda en een 15-jarige jongen uit Etten-Leur aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Het tweetal wordt ervan verdacht een 30-jarige man uit Halsteren te hebben mishandeld.

De agenten reageerden op een melding dat er in de Karnemelkstraat een man bewusteloos was geslagen. Op de plaats van de melding troffen ze inderdaad een bewusteloze man aan en diverse omstanders die zich over deze man hadden ontfermd. Ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en de man meegenomen naar een ziekenhuis.

Ook de twee verdachten waren nog op de plaats van het incident aanwezig. Ze zijn aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en voor nader onderzoek naar de precieze toedracht en voor verhoor in de cel gezet. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Etten-Leur en een 18-jarige man uit Breda. Tijdens de fouillering troffen de agenten bij de 15-jarige verdachte dealers hoeveelheden hard- en softdrugs en een geldbedrag van enkele honderden euro’s aan. Het geld en de drugs zijn in beslag genomen. De verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden vrijdag verhoord.