BREDA - Dinsdagavond 1 februari 2022 is er een mogelijk schietincident geweest aan de Abeelstraat. Er zijn hierbij twee gewonden gevallen, zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 22.30 ontving de politie een melding van een schietincident. Ter plaatse horen agenten dat er vermoedelijk twee gewonde personen in een auto zijn gestapt en weggereden. Later blijkt dat zij naar het ziekenhuis zijn gegaan. In het ziekenhuis treffen agenten twee gewonden aan, twee mannen van 46 jaar uit Breda. De mannen zijn behandeld in het ziekenhuis en als verdachte aangemerkt. Er is nog een derde verdachte, een 24-jarige man uit Breda, aangehouden. Hun betrokkenheid bij dit incident, evenals wat er precies in de woning is gebeurd, wordt onderzocht.

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar dit incident in en rondom de woning. Ook zijn wij op zoek naar getuigen die iets gezien hebben rond 22.30 uur wat hier mogelijk mee te maken kan hebben. Heeft u iets gezien? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.