ULVENHOUT - Een 37-jarige Bredanaar is woensdagavond in of nabij een woning aan het Steenland met een mes gestoken. Hij raakte daardoor zwaar gewond en is naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Het lijkt te gaan om een uit de hand gelopen ruzie tussen bekenden van elkaar. De recherche stelt een uitgebreid onderzoek in naar het incident en weet wie als verdachte van het steekincident kan worden aangemerkt. Hij wordt opgeroepen om zichzelf te melden.

Melding
De politie kreeg woensdag 8 september 20221 omstreeks 22.35 uur een melding van een steekincident bij een woning aan het Steenland in Ulvenhout. Diverse eenheden gingen ter plaatse. In de woning werd een zwaar gewond slachtoffer aangetroffen. Ambulancedienst en traumaheli bekommerden zich om hem. In de woning waren buiten het slachtoffer nog twee mannen waaronder de bewoner.

De persoon die gestoken zou hebben was niet meer in het pand. De politie heeft gisteravond en vannacht nog tevergeefs naar hem gezocht Rechercheurs zijn ter plaatse gekomen voor een buurtonderzoek en het verhoren van getuigen. Specialisten van Forensische Ondersteuning hebben naar sporen gezocht.