OOSTERHOUT - De politie plaatste op 9 november een getuigenoproep van een vechtpartij tussen jongeren op vrijdagmiddag 6 november op het Bouwlingplein. Getuigen hebben zich ondertussen gemeld, maar de politie is nog steeds op zoek naar het slachtoffer en de mogelijke daders. We vragen nogmaals hen zich bij de politie te melden.

Tientallen jongeren in de leeftijd van ongeveer 14 tot en met 18 jaar gingen op 6 november rond 16.00 uur ter hoogte van het winkelcentrum met elkaar op de vuist. Zowel de politie als de BOA’s troffen niemand meer aan. Aan de hand van de camerabeelden bleek er een persoon flink mishandeld te zijn. Hij werd onder andere onderuit geschopt, waarna er ook nog tegen zijn hoofd werd getrapt. Tot op heden hebben zowel het slachtoffer als de mogelijke daders zich nog niet bij de politie gemeld. Wel is de politie in contact gekomen met verschillende getuigen. Het onderzoeksteam wil hen bedanken dat zij zich bij de politie hebben gemeld en een bijdragen hebben geleverd aan het onderzoek naar dit incident.

Onderzoek

Wijkagent Jeugd Oosterhout startte samen met de recherche van team Dongemond in november een onderzoek naar deze grove mishandeling. Uit onder andere het onderzoeken van camerabeelden is gebleken dat het slachtoffer mogelijk een roze haarkleur heeft. Het onderzoekteam doet nogmaals een dringende oproep aan het slachtoffer om zich bij te melden de politie. Op de camerabeelden zijn ook verschillende daders te zien. Het team sluit daarom meerdere aanhoudingen niet uit en vraagt de daders zich bij de politie te melden.