WERNHOUT - Zondag 16 mei 2021 zullen duikers het meertje bij het bungalowpark in Wernhoutsburg gaan doorzoeken. De politie heeft namelijk nog steeds veel vragen in het onderzoek naar de gevonden baby in Wernhout. Ook maakt ze zich ernstige zorgen om het welzijn van de moeder van het meisje.


Rond 10.00 uur zullen duikers van het Landelijk Team Onderwater Zoekingen (LTOZ) van de politie het water ingaan op zoek naar sporen die mogelijk iets met deze zaak te maken kunnen hebben.

Het onderzoek naar de doodsoorzaak en de identiteit van de ouders van de baby is nog in volle gang. Diverse tips worden nagelopen en sporen worden onderzocht. We hebben hierbij ook informatie nodig van mogelijke getuigen. Heeft u in of nabij het park iets gezien wat u nu mogelijk verdacht vindt? Iets wat in eerste instantie niet het melden waard leek te zijn, kan voor de politie waardevolle informatie zijn.

Weet u meer over de mogelijke ouders en hun verblijfplaats? Laat ons dat dan weten. Ieder detail, hoe klein ook, kan ons helpen! Wij maken ons ernstige zorgen om de ouders en willen dan ook graag achterhalen wie zij zijn.

Tips of informatie?
Heeft u tips of informatie? Meld dit dan bij de politie op 0900-8844 of volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.