BREDA - De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over een geweldpleging op zaterdagmiddag 16 januari in de Abeelstraat in Breda. Daar drong een groepje mannen een woning binnen waarna zij in gevecht gingen met de bewoners.

Zaterdagmiddag rond 15.30 uur arriveert er een groep mannen bij een woning in de Aabeelstraat in Breda. Zij bellen aan bij een woning waar een aantal Oost-Europese arbeidsmigranten wonen. Als er wordt open gedaan stormen zij direct de woning in en gaan in gevecht met de bewoners. Daarbij wordt onder meer met stokken geslagen. Tijdens de vechtpartij raakt een van de aanvallers gewond en die man verschanst zich in de badkamer. Ondertussen vertrekt de rest van de knokploeg, waarna de politie wordt gebeld. Die treffen de verdachte in de badkamer aan en houden hem aan.

Over de aanleiding en het verloop van de vechtpartij is tot op heden niet veel bekend. De politie vraagt eventuele getuigen dan ook om zich te melden. Heb je iets gezien, heb je beeldmateriaal of denk je te weten wat er zich in de woning aan de Abeelstraat heeft afgespeeld? Meld het dan via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000 onder vermelding van het dossiernummer 2021014301.