BREDA - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de brand bij de woning aan de Scheldestraat is op zoek naar getuigen die een klein model lichtkleurige auto gezien hebben in de wijken Westeinde / Tuinzigt in de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 september jl., tussen 03.30 uur en 04.00 uur. Het zou gaan om een hatchback.

De brand ontstond op dinsdag 19 september rond 3.40 uur. Toen agenten bij de woning aankwamen waren de vijf bewoners al naar buiten gegaan. Ze zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Een van hen moest aan zijn verwondingen worden behandeld. Een nog onbekende dader of daders zouden een brandbaar voorwerp naar binnen hebben gegooid waardoor er brand ontstond en de bewoners naar buiten moesten vluchten.

Een rechercheteam stelt een uitgebreid onderzoek in. Zo is een buurtonderzoek gehouden en worden camerabeelden bekeken. Daarbij is een klein model lichtkleurige auto, een hatchback, in beeld gekomen.

Oproep

Heb je de bedoelde auto gezien in de omgeving van het Westeinde en / of Tuinzigt? of heb je camerabeelden voor ons? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Je kan ook een tipformulier invullen en camerabeelden uploaden. Vermeld daarbij het zaaknummer 2023239812.