BREDA - Politiemensen van het basisteam Markdal hebben vrijdagmiddag 19 februari 2021 de sleutels gekregen van ‘hun’ nieuwe politiebureau. Over een aantal weken verhuist het team van het Chasséveld 3 naar de Claudius Prinsenlaan 12-14, hemelsbreed nog geen 200 meter verderop. Tot die tijd blijven mensen welkom in het politiebureau aan het Chasséveld 3.

De service van het team blijft ongewijzigd: bezoekers kunnen tijdens openingstijden het bureau binnenlopen om een vraag te stellen, een folder op te halen of een afspraak te maken met bijvoorbeeld de wijkagent. Overigens kan hiervoor ook altijd telefonisch contact met ons worden opgenomen, via telefoonnummer 0900-8844.

Verder kan zowel op het oude als straks op het nieuwe bureau op afspraak aangifte gedaan worden, bij een van de politiemensen van team Markdal of via het 3D-loket. Omdat er meerdere manieren van aangifte doen zijn (via internet, telefonisch, via het 3D-loket en in persoon op het bureau of indien nodig op locatie) is het belangrijk dat mensen die aangifte willen doen eerst contact met ons opnemen via 0900-8844, voor een advies en afspraak op maat.

Nieuwe pand
Het politieteam Markdal, verantwoordelijk voor de politiezorg in het oostelijk deel van de gemeente Breda en in de gemeenten Alphen-Chaam en Baarle-Nassau, hoopt begin april zijn intrek te nemen in een deel van het stadskantoor van de gemeente Breda aan de Claudius Prinsenlaan 12-14. De politie huurt de begane grond en de eerste verdieping aan de singelzijde. Dit deel van het stadskantoor is de afgelopen maanden verbouwd tot politiebureau. De ingang voor het publiek komt aan de kant van het Chasséveld. Na de sleuteloverdracht volgt nu de inrichting van het pand.

Als alles volgens schema verloopt, neemt de politie het nieuwe bureau op donderdag 1 april (geen grap) in gebruik. Tot die tijd blijft het bureau aan het Chasséveld open. Op het moment dat het bureau aan de Claudius Prinsenlaan open gaat, is het bureau aan het Chasséveld permanent gesloten. De politie informeert u hier op verschillende manieren nog over, onder andere via de Facebookpagina van politieteam Markdal en via het Instagramaccount politieteammarkdal