BREDA - Bij een toko aan het Heksenkruid vond donderdagnacht 6 augustus rond 04.40 uur een ramkraak plaats. Er is nog niemand aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meerdere getuigen hoorden rond 04.40 uur een auto tegen de voorgevel van het pand rijden en belden de politie. Meerdere personen zouden bij de ramkraak betrokken zijn. Door het rammen raakte de toegangsdeur zodanig beschadigd, dat er een opening ontstond. De daders zijn door deze opening naar binnen gegaan. Niet veel later zijn ze met dezelfde auto gevlucht. Een kentekenplaat die bij de ramkraak achterbleef, bleek gestolen te zijn. Ondanks de zoektocht van de politie, is er tot op heden nog geen aanhouding verricht. Of er bij de ramkraak iets is buitgemaakt wordt nog door de eigenaar bekeken.

Weet u meer?
De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Getuigen zagen dat er vermoedelijk gebruikt werd gemaakt van een donkergroene, oud model, Ford Fiësta. Dit voertuig zou aan de achterzijde beschadigd zijn geraakt. Hebt u meer informatie over dit voertuig of over de dader(s)? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800–7000). U kunt ook het tipformulier invullen. Vermeld bij uw tip het dossiernummer:

2021208734.