TETERINGEN - De politie is op zoek naar twee jongemannen die zaterdagavond 26 september tussen 17:25 en 18:00 uur een beroving en een poging beroving pleegden in Teteringen. Heeft u informatie neem dan contact met ons op via 0900 8844.


Het slachtoffer fietste zaterdag 25 september rond 17:25 uur over het Lange Vuchtpad ter hoogte van de Mandt in de richting van Teteringen. Daar werd hij tegemoet gereden door een scooter met daarop twee jongemannen. De scooter keerde vervolgens om en ging vervolgens naast het slachtoffer rijden. Het tweetal sprak de fietser aan en probeerde hem uit balans te krijgen, maar dit lukte echter niet. Ook trachtten ze het slachtoffer de weg af te snijden. Toen dat ook niet lukte reden de twee jongemannen bij de kruising met Espakker weg in de richting van Breda.

Een paar minuten later sloeg het duo opnieuw toe. Het slachtoffer fietste rond 17:50 uur via de Espakker richting de Hoolstraat. Daar zag hij dat twee jongemannen op een scooter de weg blokkeerden. De twee zeiden dat de fietser moest stoppen en eisten geld. Toen het slachtoffer zei dat hij geen geld op zak had dreigde een van de twee jongens met een steekwapen. Hiervan schrok de fietser en overhandigde direct een geldbedrag. De scooter met daarop de twee jongemannen reed vervolgens weg in de richting van de Groenstraat.

De politie startte na de meldingen van de poging beroving en de beroving direct een onderzoek. Meerde eenheden zochten in de omgeving naar het duo, maar troffen hen helaas niet aan.

Signalement

Het duo zou rond de 15/16 jaar oud zijn, beiden een getinte huidskleur, stevig postuur en droegen zwarte kleding bestaande uit een trainingsbroek en een jas met capuchon. Ze zaten samen op een zwarte scooter.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die zaterdagvond iets hebben gezien in de omgeving van Teteringen. Heeft u informatie die ons onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800 7000.