ULVENHOUT - Een alerte getuige heeft de politie donderdagavond op het spoor gezet van twee mannen die zich op de Pastoor Vermuntstraat verdacht ophielden bij een auto die gestolen blijkt te zijn in België. Bovendien was het tweetal, daar gekomen met een auto ambulance waarop twee auto’s stonden die mogelijk ook in België gestolen zijn. De mannen, een 39-jarige man uit Litouwen en een 35-jarige man uit Oekraïne zijn als verdachten van heling aangehouden.


De politie kreeg donderdag 29 juni 2023 omstreeks 18.45 uur een melding dat op de Pastoor Vermuntstraat twee mannen zich verdacht
ophielden bij een Jaguar. Volgens de melder stapten de twee personen uit een autoambulance met aanhangwagen waarop twee auto’s zonder kentekenplaten stonden. Twee agenten troffen ter plaatse de bedoelde mannen en auto’s aan.

De Jaguar waarbij de mannen gezien blijkt in België gestolen te zijn. Hierop zijn zij aangehouden ter zake heling. De twee auto’s zonder kentekenplaten zijn mogelijk ook in België gestolen. De politie doet hier nog verder onderzoek naar. De 35-jarige verdachte staat internationaal gesignaleerd. Zijn aanhouding wordt verzocht door de autoriteiten in Oostenrijk.