BREDA - Naar aanleiding van opvallend rijgedrag hebben agenten zaterdag 14 oktober 2023 een verdachte aangehouden. Hij bleek drugs bij zich te hebben. Tijdens de doorzoeking van zijn woning werden er diverse goederen en geld in beslag genomen.

Politiemensen zagen rond 23.00 uur een voertuig rijden die opvallend rijgedrag vertoonde. Bij controle van het kenteken bleek dat de auto nogal uit de richting van het woonadres van de tenaamgestelde was. De agenten besloten de bestuurder te controleren. Tien minuten later houden zij het voertuig staande op de Backer en Ruebweg. Bji controle blijkt dat de bestuurder diverse ponypacks met drugs bij zich heeft. Ook treffen zij in het voertuig diverse ponypacks aan. De bijrijder, een 32-jarige man uit Breda, is daarop aangehouden voor het bezit van harddrugs.

Nadat de verdachte meegenomen is naar de politiecel, wordt zijn woning nog doorzocht. In de woning zijn diverse goederen en contant geld aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.