ETTEN-LEUR - Een 59-jarige man uit Etten-Leur is maandagmiddag 24 juli 2023 op de A58 na een aanrijding door de tegenpartij, een 47-jarige man uit Breda mishandeld. Het slachtoffer werd met een verwonding aan zijn gezicht met een ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De mishandeling volgde na een verkeersruzie.

Volgens de verdachte, die met zijn vrouw en dochter in een personenauto reed, voegde het slachtoffer met zijn bestelauto op de uitvoegstrook van de A16 plotseling voor hen in waardoor zij moesten uitwijken naar de vluchtstrook. Hij wilde daar verhaal over halen. Op de A58 ter hoogte van Etten-Leur kwam de bestelauto met de voorzijde in aanrijding met de achterzijde van de personenauto. Na de aanrijding liep de verdachte naar de bestelauto. Hij sloeg die bestuurder meerdere keren in het gezicht.


De politie was met meerdere eenheden vanwege een andere melding in de omgeving snel ter plaatse. De agenten besloten om eerst verder onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding en de mishandeling en de verdachte later te verhoren.