BREDA - Zevenbergschenhoek - De politie was dinsdagmiddag op de A16 plotseling getuigen van een ontvoering. Het gewonde slachtoffer werd bevrijd en de vier ontvoerders werden gearresteerd.

Agenten zagen rond 16.30 uur een auto met een Spaans kenteken rijden, welke zij wilden controleren. De auto werd bij een tankstation tot stilstand gebracht. In de auto zaten vijf mannen. Een van hen sprak volgens zijn zeggen Nederlands. Hem werd gevraagd even uit de auto te komen. Hij bleek gewond en vertelde dat hij door de andere inzittenden was mishandeld. De agenten vermoedden dat hij door het viertal was ontvoerd. De vier mannen werden aangehouden en door andere agenten naar een politiecellencomplex gebracht. De mannen zijn in de leeftijd van 24 tot en met 51 jaar en zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Politieonderzoek

Het slachtoffer, een 60-jarige man uit Bergen op Zoom bleek mishandeld te zijn. Hij was geslagen en diverse keren gestoken. De man werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij verliet na behandeling het ziekenhuis. De politie vermoedt dat hij door het viertal is ontvoerd en stelt een onderzoek in naar wat er is gebeurd. De ontvoerders kregen woensdagmiddag te horen dat ze voorlopig vast blijven zitten.