OOSTERHOUT - Een ruit aan de voorzijde van een woning aan de Langenhof is vannacht door een explosief vernield. Ook de voordeur van het pand raakte zwaar beschadigd. De bewoonster heeft aangifte gedaan. Zij heeft geen idee wie achter de vernieling kan zitten. De politie stelt een onderzoek in.


De politie kreeg maandag 4 maart 2024 omstreeks 04.35 uur een melding dat er aan de Langenhof een explosie had plaats gevonden. Meerdere omwonenden hadden een harde knal gehoord. Ter plaatse bleek dat de buitenste laag van een dubbelglas voorruit van een woning was gebroken. Verder was de voordeur geheel ontzet en beschadigd. Ook de voorruit van de auto die voor de deur stond raakte beschadigd. Vermoedelijk is de explosie met zwaar vuurwerk veroorzaakt.

Oproep
De politie van het team Dongemond is op zoek naar getuigen. Heeft u vannacht iets verdachts gezien in de omgeving van de Langenhof of heeft u andere informatie over de dader(s) belt u dan met 0900-8844. Vermeld dan het dossiernummer 2024055459 of belt u met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.