BREDA - Een 24-jarige vrouw werd zondagavond 12 december het slachtoffer van een straatroof. Een nog onbekende man sprak haar aan in de Haven en bedreigde haar met een mes. Met wat kleingeld en sigaretten aan buit ging hij er weer vandoor. De politie zoekt getuigen.

De vrouw liep rond 23.45 uur een rondje in de omgeving van de Nieuweweg. Op de Haven werd zij aangesproken door een jongeman. Hij vroeg haar om een sigaret. Toen zij hem dit gaf, bedreigde hij haar met een mes. Hij eiste dat ze alle waardevolle spullen moest afgeven. Met wat kleingeld en wat sigaretten ging hij er toen weer vandoor.

Heeft u iets gezien?
De dader was mogelijk van Arabische afkomst en was rond de 17 - 20 jaar oud. Hij was rond de 160 cm lang, had een smal postuur en kort donker haar. Hij droeg een donkere broek en een groene jas met capuchon. Bent u getuige geweest van de beroving of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).